Furkan Vakfı Öncü Nesil - Furkan Vakfı Öncü Nesil

Furkan Vakfı Öncü Nesil

OVERVIEW

This website furkanvakfi.net presently has an average traffic ranking of zero (the lower the superior). We have sifted twenty-one pages within the web site furkanvakfi.net and found one hundred and twenty-five websites linking to furkanvakfi.net. There are one contacts and addresses for furkanvakfi.net to help you reach them. There are five social web platforms enjoyed by furkanvakfi.net. This website furkanvakfi.net has been online for eight hundred and sixty-seven weeks, sixteen days, five hours, and twenty-three minutes.
Pages Analyzed
Links to this site
Contacts
Locations
Social Links
Online Since
Nov 2007

FURKANVAKFI.NET RANKINGS

This website furkanvakfi.net is seeing a variation levels of traffic for the whole of the year.
Traffic for furkanvakfi.net

1 week
1 month
3 months
All time
Traffic ranking (by month) for furkanvakfi.net

Last Year
Traffic ranking by day of the week for furkanvakfi.net

Last Month

FURKANVAKFI.NET HISTORY

This website furkanvakfi.net was first documented on November 19, 2007. It will expire on November 19, 2018. It is currently eight hundred and sixty-seven weeks, sixteen days, five hours, and twenty-three minutes young.
REGISTERED
November
2007
EXPIRED
November

MATURITY

YEARS
MONTHS
DAYS

LINKS TO WEB PAGE

Alparslan Kuytul Kiisel Web Sayfas

Ortadoğu Gerçeği ve Ümmetimizin Doğum Sancısı. Ümmetimizin Çöküşü ve Çöküşün Sebepleri. Konferans Zincirinin ikinci Halkası Elazığ. Hocaefendiden Son Olaylarla İlgili Yeni Açıklama.

İslami Dersler Online İslami Eğitim Sistemi

Kullanıcı adınızı mı unuttunuz? Derslerimiz kaldığı yerden devam ediyor. Canlı yayın odasına girmek için tıklayın! Sık sorulan sorulara baktınız mı? Hemen bakmak için tıklayın! Programımıza hemen kayıt olmak için. 1 yıl boyunca yaptığımız test yayınları ve denemelerimiz sonucunda yeni sitemizi yaptık. Belirgin hataları gidererek sizlere daha faydalı hale getirmeye çalıştık. Sitemizde gördüğünüz eksikleri bize bildirerek.

Der koranische Palast - Eine ewig lebende, lebendige, belebende und lebenverleihende Message. Der Kuran ist das Navigationssystem für die ganze MenschheitDie letzte Message und SMS des allmächtigen SchöpfersDie Heilung und Medizin jeglic

Juli 29, 2010 von allahsdiener114. Die Debatte in Europa h.

Muhabbetullah

Âd ve Semûd kavimlerini de helâk ettik. Oturdukları yurtlarından, onların başına neler geldiğini anlamışsınızdır. Ömür dediğimiz bir nefes gibidir. Gün olur ağlar gün olur güleriz.

WHAT DOES FURKANVAKFI.NET LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of furkanvakfi.net Mobile Screenshot of furkanvakfi.net Tablet Screenshot of furkanvakfi.net

CONTACTS

erkan genc

eski bagdat carsisi no 41

adana, 01010

Turkey

FURKANVAKFI.NET HOST

I revealed that a single page on furkanvakfi.net took three thousand six hundred and eight milliseconds to come up. Our parsers could not observe a SSL certificate, so therefore our crawlers consider furkanvakfi.net not secure.
Load time
3.608 seconds
SSL
NOT SECURE
Internet Address
148.251.5.105

NAME SERVERS

ns1.furkanvakfi.net
ns2.furkanvakfi.net

FAVORITE ICON

SERVER OPERATING SYSTEM

I identified that furkanvakfi.net is using the Microsoft-IIS/10.0 server.

TITLE

Furkan Vakfı Öncü Nesil - Furkan Vakfı Öncü Nesil

DESCRIPTION

Furkan Vakfı Öncü Nesil

CONTENT

This website states the following, "Kadıoğlu İşhanı No59C Seyhan, 01010 - ADANA." Our analyzers analyzed that the web site also said " İslam Dışı Fikirler İdeolojiler." The Website also stated " Üç Aylar ve Ramazan Köşesi. Kuran-ı Kerim Oku ve Dinle. Furkan Hareketinin hocası ve lideri hakkında ayrıntılı bilgi almak için bu sekmeden tanıtım sayfasına ulaşabilirsiniz. Sende aramıza katılmak ve elini taşın altına koymak istersen. Burdayız! Birçok yardım, islami faaliyetler ve öğrenci bursları gibi bağış kampanyalarımız için Bağışta bulunabilirsiniz. 3 MİLYONLUK VURGUN İFTİRASINI ATAN." The website's header had İslami eğitim as the most important search term. It was followed by Öğrenci evi, temel eğitim, and tercih which isn't as highly ranked as İslami eğitim. The next words they uses is Üniversite. yurt was also included and might not be viewed by search engines.

VIEW OTHER BUSINESSES

Furkan ve Köpekleri - furkanvekopekleri - Blogcu.com

Kangal, ya da literatürdeki adıyla Anadolu Çoban Köpeği ülkemizde yaşayan en. Afacanlık yapıcakmış gibi bakışları var. Üye blogların içeriğinden blog yazarları sorumludur.

Furkan Kitapevi

Hak Dini Kuran Dili 10 C. Bina Mefhumu ve Fiil Çeki. Ayetül Ahkam Tefsiri 2 .